Werken in het buitenland
Maak de sprong met Globaljobbing

10 november 2020

Hoe kan een werving & selectie bureau je helpen aan een nieuwe baan.

Straks komt de lente er weer aan, en dus ook het afstuderen voor duizenden studenten. Binnenkort zal je de banen markt opgaan. Wellicht wil je werken in het buitenland, of wil je eerst een baan kort bij huis en nog het gemak hebben van thuis wonen. Je bent niet de enige die straks een baan gaat zoeken, want er zijn vele klasgenoten die dit ook gaan doen. Dus waarom niet een kleine voorsprong pakken en nu alvast beginnen met je zoektocht. Als je wilt werken in het buitenland, is het helemaal slim om 1 of 2 maanden voor je afstuderen te beginnen, want dan heb je ruim de tijd om je rustig voor te bereiden op een buitenlands avontuur. Maar waar ga je nu beginnen? In zee gaan met een werving en selectie bureau als Globaljobbing kan een slimme zet zijn. Zeker als je wilt werken in het buitenland. Maar hoe kunnen we jou nou helpen.

In contact brengen met bedrijven in het buitenland:
Ten eerste kunnen we jou verbinden met verschillende bedrijven in het buitenland die mensen zoeken die ook echt in het buitenland willen werken. Want niet alle bedrijven hebben de tijd en capaciteit om zelf de werving te doen en de vacatures op de website te zetten, dus die besteden dat uit. Daardoor staan deze vacatures niet altijd vermeld op de websites.

Jou informeren wat werkgevers zoeken:
We hebben te maken met verschillende bedrijven in het buitenland, en wij kunnen kandidaten vertellen waar ze naar op zoek zijn. Op deze manier kan jij je CV aanpassen en in de geest van het bedrijf / sector / functie schrijven. Daarnaast kunnen we uitleggen welke vaardigheden belangrijk zijn als je wilt werken in het buitenland. Wat werkgevers zien als een goede kandidaat.

Ontdekken van je talenten:
Je wilt werken in het buitenland, maar je weet niet precies wat bij je past, waar je naar toe wilt, welke bedrijfscultuur bij je past, hoe je begeleid wordt, etc. We helpen jou met het ontdekken van wat je wilt, maar ook wat je talenten zijn en hoe je die kan gebruiken in het buitenland. In ons systeem kunnen we zoeken op bepaalde vereisten en vaardigheden, en die matchen aan jou talenten.

Adviezen:
Globaljobbing helpt al meer dan 13 jaar Nederlanders en Belgen die willen werken in het buitenland.
Het is onze passie om kandidaten de wereld te laten ontdekken. Dat kandidaten hun horizon verbreden en het avontuur aangaan. Wij helpen graag. Met deze jarenlange ervaringen kunnen wij kandidaten zeer gerichte adviezen geven over wat hun te wachten staat als ze in het buitenland gaan werken.

Werkervaring opbouwen:
We helpen jou met het begin van je carrière. Misschien is het niet meteen je droombaan, maar het is wel een pad dat in de toekomst kan leiden naar je droombaan. Werken in het buitenland is ook een soort van investering in jezelf. Je kan vitale ervaringen opdoen, het vormt en verbetert je vaardigheden en het staat goed op je CV.
Ben jij er klaar voor om in het buitenland te werken? Bekijk dan hier onze vacatures of stuur je CV naar info@globaljobbing.com en wij nemen contact met je op!

Meer informatie