Visie, missie en waarden

Visie

Onze visie is om de referentie partner te worden voor zowel bedrijven als kandidaten in de internationale en meertalige vacature markt op het gebied van kwaliteit, snelheid en betrouwbaarheid.

Missie

Globaljobbing wil succesvol zijn door integer te handelen, kwaliteit te leveren en door servicegericht te zijn. Onze missie is om een uitstekende dienstverlening te leveren waardoor onze klanten hun strategische doelen kunnen bereiken en om onze kandidaten te begeleiden bij het verwezenlijken van hun internationale ambities.

Onze kernwaarden

Middels onze kernwaarden geven wij aan waar we voor staan en hoe we onze dienstverlening uitvoeren. De kernwaarden helpen ons om de best mogelijke service te verlenen aan onze klanten en kandidaten.

Integriteit

Integriteit is de kern van onze dienstverlening. Transparantie, eerlijkheid en gelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. We nemen te allen tijde verantwoordelijkheid voor onze daden en komen onze afspraken na. Klanten vertrouwen hun werving en selectie aan ons toe en dat vertrouwen mogen we nooit beschamen. Maar integriteit is meer. Het is ook respect hebben voor andere mensen en culturen, voor andermans mening, gedrag en gevoelens.

Engagement

Wij zijn oprecht toegewijd en betrokken en willen onze klanten te allen tijde een buitengewone dienstverlening verlenen. Persoonlijke aandacht vormt het fundament onder alles wat we doen. We willen weten wat onze klanten bezighoudt. Door goed te luisteren en mee te denken helpen we onze klanten om kosten te besparen, processen te optimaliseren en nieuwe kansen te grijpen.

Partnership

Onze klanten zijn ons dierbaar. Wij kiezen voor lange termijn relaties, we gaan relaties aan en onderhouden deze. Wij streven ernaar om de verwachtingen van klanten te overtreffen en voelen ons daartoe in staat, zijn daarop aanspreekbaar en zijn er open over. Wij streven ernaar elkaar voortdurend te inspireren en uit te dagen en zo wederzijdse belangen te dienen.

Servicegericht

Globaljobbing wil haar klanten verbazen door net iets harder te rennen en net iets verder te gaan dan men van ons verwacht. We vinden het onze taak om onze klanten te blijven verrassen met praktische en innovatieve oplossingen om efficiƫnter en effectiever te werken en kosten te besparen. Door korte en transparante communicatielijnen en een hard-werken-mentaliteit zorgen wij voor een snelle en concrete service naar onze klanten.

Passie

Wij hebben plezier in wat we doen! Wij houden van ons werk en voeren deze met volle betrokkenheid uit, met absolute oprechtheid en een enorme dosis aan enthousiasme. Wij zijn ambitieus en gepassioneerd en halen hiermee het uiterste uit ons zelf.