Werkgevers

Werknemers zijn de sleutel tot het succes voor iedere organisatie. Met de juiste mensen is uw organisatie efficiënter, maar is er ook meer plezier binnen de teams en zal uw onderneming uiteindelijk ook meer winst maken. Het aantrekken van goed personeel is een tijdrovend en duur proces voor veel organisaties. Hier kunnen wij u mee helpen. Wij helpen u met het aantrekken van de ideale werknemer en verminderen tijd en energie die u hierin moet investeren. Of u nu gevestigd bent in Ierland, Tsjechië of verder, wij zorgen voor het juiste talent in uw organisatie in een uiterst concurrerende markt.

Globaljobbing

In 2007 werd Globaljobbing opgericht en inmiddels hebben we meer dan 5 jaar ervaring in het werven en selecteren van meertalig personeel voor onze internationale klanten. We zijn gespecialiseerd in wereldwijde functies. Onze ervaringen van werken in het buitenland en onze kennis van de internationale markt is essentieel voor ons succes.

Klanten

Globaljobbing heeft een indrukwekkende lijst aan klanten, van multinationals tot MKB bedrijven. Deze bedrijven opereren in verschillende sectoren en zijn gevestigd in Ierland, Duitsland, Tsjechië, Malta, Cyprus, Spanje, Verenigd Koninkrijk en Zuid Afrika.

Sectoren

Wij zijn gespecialiseerd in de werving en selectie van internationaal georiënteerde werkzoekenden. Talen (meertaligheid) spelen hierin een belangrijke rol. Globaljobbing bemiddelt regelmatig voor vacatures in de volgende sectoren: outsourcing/BPO, Human Resources, Gaming, Sales & Marketing, Telecommunicatie, Contact Centre, Financiele dienstverlening, IT/ICT en Toerisme.

Talen

We hebben vacatures voor kandidaten die de volgende talen spreken: Nederlands, Vlaams, Duits, Frans, Noors, Zweeds, Fins, Italiaans, Spaans en nog veel meer.

Contact

Voor meer informatie over Globaljobbing en over hoe wij uw organisatie van dienst kunnen zijn met uw meertalige vacatures, kunt u vrijblijvend contact opnemen met Jeroen Beks op telefoonnummer: 0031 (0) 413 379 000. U kunt ook het klanten contact formulier invullen, dan nemen wij contact met u op.