Globaljobbing: een wereld vol mogelijkheden

Steeds meer mensen zoeken het avontuur en de uitdaging van wonen en werken in het buitenland. Je verlegt letterlijk je grenzen: je doet nieuwe ervaringen en inzichten op. Je leert de cultuur en taal van een ander land beter kennen en maakt contact met nieuwe mensen in een heel nieuwe omgeving. Je verrijkt op deze manier niet alleen je leven, maar je voegt ook iets toe aan je CV waaraan te zien is dat je stevig in je schoenen staat.

Globaljobbing beschikt over de expertise, ervaring, kennis en het netwerk om jou aan de ideale baan in het buitenland te verbinden. Wij helpen je bij het oriënteren naar vacatures, het maken van de juiste keuzes, je wordt begeleidt tijdens het hele sollicitatie traject en er is een uitgebreide ondersteuning voor kandidaten bij de eerste stappen in het buitenland. Dit alles gebeurt onder persoonlijke begeleiding.

Ben jij enthousiast en wil je wat van de wereld zien? Ga dan de uitdaging aan en stuur je CV naar info@globaljobbing.nl of solliciteer direct naar een functie in onze vacaturebank.